Medicina muncii

Serviciile de medicina muncii, obligatorii prin contextul legislatiei romanesti, nu sunt decat o alta taxa pentru angajatori. Insa, totodata, printr-o colaborare corecta si avantajoasa, aceste servicii medicale aduc beneficii atat angajatorilor cat si salariatilor.

Prin realizarea controalelor obligatorii de medicina muncii, angajatorul se asigura ca are angajati sanatosi ce performeaza la standardele dorite, iar angajatii beneficiaza de un control medical in plus fata de cel oferit de statul roman anual prin sistemul de asigurari de stat (ATENTIE, ANUAL,doar…. pentru cei peste 40 de ani). Medicina muncii se adreseaza tuturor salariatilor, indiferent de varsta.

La Centrul Medical Alexis, punem intotdeauna sanatatea angajatilor Dumneavoastra pe primul loc, oferindu-va servicii de medicina muncii de calitate la preturi pe care vi le puteti permite.

Va oferim serviciile noastre de medicina muncii sub forma unui contract cu plata la efectuarea examenelor medicale (si nu numai de tip abonament).
In plus, inclus in tarifului de medicina muncii, primiti garantat alte servicii medicale suplimentare cu discount sau gratuit.

PACHETE MEDICINA MUNCII

SERVICII INCLUSE PACHET EXCLUSIV PACHET SCREENING PACHET VIP
Control medical anual general X X X
Serviciile de medicina muncii efectuate la sediul Dvs.
(*)oferta supusa unor conditii
* Gratuit
la sediul dvs
Gratuit
la sediul dvs
Noutati pe mail, trimise lunar ( reprezinta informarea prompta a angajatorului referitor noutatile sau modificarile aparute in domeniu legislativ sau al serviciilor si bonsurile oferite de catre centrul nostru) X X X
ORGANIZAREA SI GESTIONAREA BAZEI de date cuprinzand fisele de aptitudini, dosarele medicale, situatia examenelor efectuate, directionarea catre serviciile de specialitate, raportarile legale si consilierea in implementarea legislatiei in vigoare X X X
INTOCMIREA RAPORTULUI MEDICAL FINAL (cerut si de Inspectoratul Teritorial de Munca si alte organe de control) X X X
RAPORT DE EVALUARE PENTRU PROTECTIA MATERNITATII CONFORM LEGISLATIEI IN VIGOARE X X X
INSTRUCTAJ DE PRIM AJUTOR Discount Discount X
FISA DE APTITUDINI -GRATUIT X X X
CURSURI DE PRIM AJUTOR -prin personal specializat si autorizat (la absolvirea cursului veti primi si diplome recunoscute oficial ) Minim 5% Discount garantat Minim 15% Discount garantat X
Discount de minim 10 % la consultatii medicale : obstetrica ginecologie, endocrinologie, cardiologie, diabet, nutritie, psihologie, boli infectioase, dermatologie, urologie, chirurgie, anti aging, fitoterapie, homeopatie X X X
BENEFICII INCLUSE
Medicina de familie-include bonus la inscriere X X X
Ecografie Discount de MINIM 10 % Discount de MINIM 25 % X
Analize de laborator Discount de MINIM 10 % Discount minim de 25 % X
Citologie cervico-vaginala Discount de MINIM 10 % Discount de  30% X
Alte servicii medicale incluse in urma analizei propunerilor beneficiarului discount discount X
Cere oferta Cere oferta Cere oferta

Note:

  • unele servicii se ofera prin colaboratori si parteneri externi.
    anumite servicii sunt disponibile doar in Bucuresti.
  • poate fi inclusa si plata tratamentului medicamentos

Serviciile de medicina muncii sunt obligatorii conform Codului Muncii, Legea 319/2006, Hotararea de Guvern 1169/2011 care modifica si completeaza Hotararea de Guvern nr 355/2007.